Ajánlás

A HydraFacial technológia az utóbbi években számos nemzetközi esztétikai és Spa nagydíjat nyert

1. American Spa Professional Choice Awards / 2011
2. The Award Night For Your Industry Aesthetic / 2011
3. LNE & SPA'S BEST / 2011-2012Nemzetközi vélemények a Hydrafacial TM kezelésről, sztárok ajánlásaival.


   
   
Azt vettem észre, hogy a HydraFacial ™ kezelés után mennyire fiatalos és sugárzó lett a bőröm. A HydraFacial ™ kezelés olyan sok csodálatos és azonnali előnyökkel jár, mint az egyenletes bőrfelszín, a bőrtónus fokozódása, a kitisztult pórusok. Képes csökkenti olajos tapintású, csillogó bőrhatást, és megszünteti a szürkés, fakó bőrt, amely az öregedő arc jellegzetes tünete. Úgy érzem, hihetetlenül boldog vagyok, hogy találtam egy olyan rendszert, amely kényezteti a bőröm, és fényképezőgép készen tartja az arcomat a színpadi előadások és a szépségkirálynői mivoltommal járó megjelenések során. Köszönöm, HydraFacial ™ -nak ezt a magabiztos nyugalmat!
- Julie Netter, Miss Colorado Globe 2008
"A HydraFacial ™ csodákat művelt az arcommal. Az arcom tündököl, és rengeteg bókot kapok mostanság a barátoktól, munkatársaktól. Mindenki azt kérdezgeti, hogy mit csináltam az arcommal és hol lehet ilyenné varázsolni magukat is. Én pedig szívesen ajánlom ezt a megoldást nem csak női, hanem férfi barátaimnak is. Hisz apró ráncaim csökkentek, a vörös foltok szinte eltűntek az arcomról. Az egész arcom egészségesen üdének néz ki.
- Layla-Cicconi-Smith, Avalon, Kalifornia
   
"Meglepetésemre már az első HydraFacial kezelés után szembetűnő változást tapasztaltam a bőrömön, a sötét foltok elhalványultak és az egész arcom ragyogóbb és hidratáltabb lett. Annyira boldog vagyok, mert a jövő hónapban férjhez megyek, és az arcom is tökéletesen készen áll erre a nagy alkalomra! "
- Carole Campbell, Charlotte, North Carolina
"HydraFacial ™ hatására az arcbőrömön sokkal puhább lett, az orrom körüli pórusok eltűntek, a napfoltok eltűntek a homlokomról és az államon lévő vörösség is megszünt. A legjobb az egészben, hogy ez segített az allergia okozta szemhéj-hámlásom megszüntetésében is. "
- Janine-Sevy, Whittier, California

További beszámolók magyarul>>