GYIK

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés kb. 50 percet vesz igénybe.

Mikor alkalmazzuk a kezelést?

Mivel egy kezelés is látványos hatással jár, és nincs gyógyulási ideje, az eljárás alkalmazható akkor is, ha egy fontos esemény előtt áll, és jól szeretné magát érezni a bőrében vagy érezni szeretné a makulátlanul tiszta arcbőr érzetét. Bőrfelszíni problémák esetén, valamint a tartósabb eredmény elérése érdekében 7-10 naponként 4-5 kezelés javasolt.

Milyen eredmény várható a kezeléstől?

Mélytisztító hatása miatt akár egy Hydrafacial TM kezelés is látványos hidratálást eredményez, a bőr élettelibb és fénylőbb lesz, a pórusok kitisztulnak, összehúzódnak. Több kezelés segítségével tartós tónusfokozó, pigmentáció halványító, gyulladáscsökkentő hatás érhető el.

Végezhető nyáron a kezelés?

A Hydrafacial TM kezelés önmagában nem fényérzékenyítő, de az eljárás során alkalmazott kémiai savas hámlasztás miatt a kezelés után közvetlenül néhány napig javasolt fényvédő alkalmazása.

Mit a teendő a kezelés után?

A kezelést követően 1-2 óráig bőrpír észlelhető, valamint néhány napig a bőrfelszín enyhe fokú hámlása előfordulhat. A kezelés után kifejezetten javasolt a Hydrafacial otthoni termékcsalád alkalmazása: a kezelés után a bőr igényli a táplálást és a fényvédelmet. A Hydrafacial krémek bőrtípustól függően adhatók, nagy koncentrációban tartalmaznak hyalorunsavat, kollagén indukáló glikopeptideket, fényvédő hatásúak. A termékek használatával a hatás elnyújtható.

A Hydrafacial TM kezelés fájdalommal jár?

A kezelés kifejezetten kellemes, relaxáló élményt nyújt, biztonságos és fájdalommentes, gyógyulási idő nélkül.Van-e ellenjavallata a kezelésnek?

Bőrfelszíni sebek, fekélyek, herpeszes erupciók az arcon, zajló aktív gyulladás, súlyos fokú cukorbetegség, pace-maker használata esetén nem alkalmazható a Hydrafacial TM kezelés.

Kiknek javasolt a Hydrafacial TM kezelés?

A kezelést férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik, korosztálytól függetlenül. Alkalmas a fiatal, problémás, gyulladt arcbőr gyógyítására valamint a korosodó bőr mélytisztítására, tónusának fokozására is.