Hydrafacial™ - Egészséges bőr egy életen át

A több esztétikai nagydíjat nyert eljárás méltán az egyik legsikeresebb arckezelés számos országban, világhírű sztárok adják hozzá a nevüket és ismerik el, hogy lelkes alkalmazói a kezelésnek. A Hydrafacial nagyon jól illeszkedik a Medios Orvosi Központ nem invazív esztétikai profiljába: teljes bőrfelszíni megújítást okoz hatékonyan, fájdalmatlanul, rendkívül komplex módon, gyógyulási idő nélkül.


Hydrafacial TM - Egészséges bőr egy életen át

A Hydrafacial a legkorszerűbb, nem invazív bőrfelszín megújító orvos-esztétikai technológia. A Hydrafacial az egyetlen hydrodermabráziós eljárás, amely egyesíti magában a tisztítás, a kíméletes kémiai savas hámlasztás, a vákuummal végzett nyirokmasszázs, pórusfelszabadítás, gyulladáscsökkentés és folyadékpótlás folyamatait. Biztosítja a bőr antioxidánsokkal való védelmét, egyben bőrtápláló hatóanyag visszajuttatást is végez, így tisztább, szebb, teltebb bőrt eredményez fájdalmatlanul, kellemetlenség és gyógyulási idő nélkül.

A Hydrafacial kezelés az egyedülálló Vortex TM technológiát alkalmazza: a speciális kezelőfejen keresztül spirál alakban áramoltatott kettős folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével, fokozott intenzitással távolítja el az elhalt hámszövetet, szennyeződést, tisztítja ki a pórusokat. Az alkalmazott folyadék, majd a kíméletes hámlasztás céljával nyomás alatt bejutattatott glikolsav és szalicilsav speciális keveréke minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé. A megtisztított felszínen szintén nyomás alatt alkalmazott kollagén indukáló gylikopeptid komponenseket, hyalorunsavat, vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó hatóanyag feltölti a ráncokat, táplálja és nyugtatja a bőrt, így eredményez egyedülállóan tiszta és telt bőrérzetet.
A Hydrafacial TM kezelés javítja a bőr tónusát, kisímítja a finom vonalakat, ráncokat, hatékonyan húzza össze a pórusokat, valamint hatékonyan halványítja a bőrfelszíni egyenetlen pigmentációkat, foltokat. A Hydrafacial eljárás alkalmas a legtöbb bőrtípusra, beleértve a vékonyabb, szárazabb, vagy öregedő bőrt, illetve a zsírosabb, problémás, gyulladt bőrfelszínt is.

A Hydrafacial TM férfiak és hölgyek részére egyaránt ajánlott. Az egyénre szabott kezelés lehetővé teszi, hogy minden életkorban alkalmazzuk az eljárást, akár fiatalabb, problémás bőrről van szó, akár az idősebb, tónustalanabb bőr karbantartása a cél.

Egy kezelés is hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak.

 


A kezelés hatékonyságát és biztonságosságát tudományos vizsgálatok támasztják alá. Függetelen kutatások alapján a Hydrafacial az IPL technológiájú kezeléseknél hatékonyabban, de sokkal kíméletesebben, természetesebben fejti ki bőrmegújító hatását. A Hydrafacial TM bőrfelszíni megújító technikája kiválóan kombinálható a bőr mélyebb rétegeire ható, nem invazív kollagén indukciós eljárásokkal, például az orvosi rádiófrekvenciás technológián alapuló Pellevé eljárással.
 A Hydrafacial kezelés nagyon jól illeszkedik a Medios Orvosi Központ nem invazív esztétikai profiljába. A szepsegbroker.hu adatai 2011 legsikeresebb esztétikai kezelésével, a Pellevével kombinációban alkalmazva ezt a nem invazív bőrfelszín megújító technikát olyan látványos bőrmegújitás érhető el, amivel késleltetni vagy akár megelőzni lehet az invazív folyamatok szükségességét.