Kezelés menete

Első lépés:
A bőr Hydrafacial lemosó termékekkel történő megtisztítása után a speciális, vákuummal működő kezelőfejét az arcbőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó spirálisan ható folyadéksugárral teljes bőrfelszíni letisztítást végzünk. A vákuum egyben nyirokkeringés fokozódást is beindít, valamint a kezelőfej spirál alakja a hatóanyag bejuttatást, majd a feloldás utáni elszívást is lehetővé teszi.

Második lépés:
Szintén vákuum alatt kémiai savas hámlasztást végzünk. A sav koncentrációját bőrproblémától függően választhatjuk: gyulladt, pigmentált felületre erősebb koncentrációjú kémiai hámlasztás alkalmazható. A savas kezelés feloldja az elhalt hámréteget, megnyitja a pórusokat, eltávolítja a maradék szennyeződést a bőrről. A bőr a savas kezelés alkalmával enyhén kipirulhat, enyhe bizsergő érzést érezhet a páciens.

Harmadik lépés:
a szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb kezelőfejjel a problémás területen, elsősorban a T zónában emelt vákuum alatt átmossuk és elszívjuk a megnyitott pórusokat, így eltávolíthatók a gyulladásos képletek, aknék, mitesszerek az arcbőrről.

Negyedik lépés:
a megnyitott pórusokon keresztül vákuum alatt juttatunk vissza hatóanyagokat: vitaminokat, kollagén indukáló glikopeptideket, antioxidáns vitaminokat. A teljesen megtisztított bőr a hatóanyagokat rendkívül intenzíven szívja magába, a bőr kitelődik, egyedülállóan puha és sima tapintatú lesz. Gyulladásos és pigmentációs problémák esetén fényterápiával egészítjük ki a kezelést.

Ötödik lépés:
Hydrafacial TM napi arcápoló termékek alkalmazása, melyek fokozzák a kezelés tartósságát és eredményességét.