Önéletrajz

Önéletrajz

Dr. Buda Bernadett


Fül-orr-gégész szakorvos, Szomnológus és Esztétikában jártas szakember


2002-ben summa cum laude minősítéssel végzett a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. Egyetemi évei alatt szakmai gyakorlatot töltött a Monterrey-i Egyetem orvosi fakultánsán Mexikóban, valamint az Université Catholique de Lille Egyetemen Franciaországban.
2002-től 2009-ig a Fővárosi Önkormányzat Szent János Kórháza Fül-orr-gége és Szájsebészeti Osztályán dolgozott, szakvizsgáját is itt szerezte.  A Szent János Kórházban jelenleg is önkéntes segítőként, konzulensként működik közre.
2005 óta folytat fül-orr-gégészeti szakrendelést a Szent Margit Rendelőintézetben. 2009 februárjától az itt indított Horkolás Terápia Ambulanciát vezeti, valamint az Intézet Egynapos Sebészeti részlegén folytat műtéti tevékenységet.
2008-ban a horkoló betegek műtéti terápiájának részeként fordult érdeklődése a rádiófrekvencia orvosi célú felhasználási területei felé, vált fő érdeklődési területévé a rádiósebészet. 2009-ben vezette be Magyarországon az orvosi rádiófrekvenciás technológián alapuló esztétikai bőrfeszesítő Radiage/Pellevé (www.pelleve.hu) eljárást, mely beavatkozásnak a 2010. decemberében szakmai vezetése mellett megnyitott Medios Orvosi Centrum kizárólagos disztribútori és tréning központja lett.
Rendszeres előadó a Magyar Alvástársaság, valamint a Fül-Orr-Gégészeti Szakmai Kollégium kongresszusain.
A Medios Orvosi Központ nem invazív esztétikai profiljába szorosan illeszkedően, 2012 februárjában hazánban elsőként alkalmazza a Hydrafacial TM, mélytisztító bőrmegújító hydrodermabráziós eljárást.
Angolul és franciául beszél. Házas, hobbyja a gasztronómia.

 

Nagy Orsolya

 

Vezető szakasszisztens

 

2009-ben kiváló minősítéssel végzett a Raoul Wallenberg Humán Szakképző és Gimnáziumban, szülésznői szakon. A szakmai gyakorlatát a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán töltötte, ahol később szülésznőként dolgozott. Rövid időt követően a Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Centerben helyezkedett el, mely időszak alatt bővebb betekintést nyert az orvosi arcesztétikai beavatkozások széles spektrumába.

2012-től a Medios Orvosi Központ munkatársa. Tapasztalatainak és tudásának köszönhetően gyorsan és magabiztosan sajátította el a horkolás terápiákhoz (Rádiósebészet, SomnoGuard, Nasanita, Velumount, légsínterápiás készülékek, egyéb eszközös segítségek), illetve a non-invazív HyrdaFacial és Pellevé arckezelésekhez szükséges ismereteket. Orvosi felügyelet mellett szakszerűen végzi a HydraFacial hydrodermabráziós kezelést, segíti és támogatja Dr. Buda Bernadett szakorvos munkásságát. Segítőkészségének és rátermettségének köszönhetően mára a Medios Orvosi Központ fontos tagja.